SITGES/BARCELONA

INSCRIPCIONS

25-26, OCTUBRE, 2022
#IMC22

PARTICIPA-HI


INSCRIU-TE
#IMC22

Per què participar?

L’International Mobility Congress, identifica els reptes de la nova mobilitat i presente les iniciatives i recursos per fer-hi front. Amb un format molt participatiu en el que cada assistent pot personalitzar-se la seva pròpia agenda.

L’IMC22 tindrà lloc per segon any consecutiu a l’hotel Melià Sitges, amb totes les garanties perquè es pugui celebrar de manera presencial. En un moment en què la mobilitat obre nous debats, i els professionals necessitem més que mai interactuar.Inscripció

Fitxa tècnica

– Dimarts 25/10 jornada completa.
– Dimecres 26/10 mitja jornada.
– Preu inscripció congrés sencer 200 €.
– Preu inscripció una jornada 150 €.

Networking

Connecta amb altres professionals

Pots formar part de la xarxa de l’IMC22, i participar en les sessions de networking. En el procés d’inscripció pots seleccionar l’opció de networking. Et demanarem més informació per completar el teu perfil, així com també quins són els teus interessos. Això et permetrà agendar reunions 1 to 1, amb la resta d’inscrits. PARTICIPA!

Guia

Procés d’inscripció

Inscriu-te ara, i comença a rebre informació i novetats del congrés IMC. També podràs veure els altres participants amb qui podràs agendar reunions per la creació de xarxa.

01. Inscriu-te

Registra’t en línia.
Places limitades segons disponibilitat d’aforament.


02. Selecciona les teves preferències

– Assistència al congrés de manera presencial.
– Participació a les sessions de networking (opcional).


03. Descarrega’t l’aplicació i l’acreditació

Pots presentar la teva inscripció baixant-te l’aplicació mòbil del congrés, o presentant el tiquet d’inscripció en pdf.


Info

FAQS

Aclarim els teus principals dubtes. No deixis de contactar amb nosaltres si necessites qualsevol altra informació.
imc@imcmobilitycongress.com

  • Què inclou la inscripció?
  • Idioma
Què inclou la inscripció?
La inscripció és per asistir a l’esdeveniment de manera PRESENCIAL  permet accedir a tots els espais del congrés IMC: Auditori – Sessions FORUM – Espai de networking – Zona expositors. També permet participar en els brokerage events. Els coffee breaks estan inclosos en l’acreditació. L’hotel Melià ofereix un servei de restaurant per les persones que es vulguin quedar a dinar el dia 25 o 26. A l’entorn de l’hotel també hi ha altra oferta gastronòmica a la zona del port esportiu.
Idioma
Les diferents conferències es portaran a terme en català, castellà, o anglès, depenent de cada ponent. Hi haurà traducció simultània a aquests tres idiomes. Es podrà accedir al servei directament des de l’aplicació mòbil del congrés. Es recomana que cadascú porti els seus propis auriculars.
  • Disponibilitat de factura
Disponibilitat de factura
En el mateix formulari d’inscripció podeu demanar si necessiteu una factura oficial d’inscripció. També la podeu demanar directament per correu electrònic: imc@imcmobilitycongress.com
  • Certificat d’assistència
Certificat d’assistència
Podeu demanar un certificat oficial d’assistència enviant un correu electrònic a la secretaria tècnica del congrés: imc@imcmobilitycongress.com