SITGES/BARCELONA

INSCRIPCIONS

21-22, SETEMBRE, 2021
#IMC21

INSCRIU-TE


Em vull inscriure
STREAMING

Plataforma online

Registra’t, i podràs accedir a la plataforma online, tant a l’escriptori com des de l’aplicació mòbil.Inscripció

Codis d’accés

Una vegada feta l’inscripció, rebràs un correu amb els codis d’accés.

App

Descarrega’t EVENTSBOX

Des de terminals amb sistema ANDROID, com iOS, et pots descarregar l’aplicació EVENTSBOX. Si entres amb els teus codis, podràs accedir a tots els continguts del congrés i interactuar amb altres participants.

#IMC21

Per què participar?

L’International Mobility Congress, serà el primer congrés especialitzat en mobilitat després de l’època post-pandèmia. Un moment en què la mobilitat obre nous debats, i en el que els professionals necessitem més que mai interactuar.

L’IMC21 tindrà lloc a l’hotel Melià Sitges, amb totes les garanties sanitàries perquè es pugui celebrar de manera presencial. I també ofereix un congrés en línia per arribar a un gran nombre d’assistents d’àmbit internacional.Inscripció

Fitxa tècnica

– Dimarts 21 jornada completa.
– Dimecres 22 mitja jornada.
– Preu inscripció congrés sencer 200 €. presencial i en línia.
– Preu inscripció una jornada 150 €. presencial i en línia.
– Descompte del 50% congrés només en línia.

Networking

Connecta amb altres professionals

Pots formar part de la xarxa de l’IMC21, i participar en les sessions de networking. En el procés d’inscripció pots seleccionar l’opció de networking. Et demanarem més informació per completar el teu perfil, així com també quins són els teus interessos. Això et permetrà agendar reunions 1 to 1, amb la resta d’inscrits. PARTICIPA!

Guia

Procés d’inscripció

Inscriu-te ara, i comença a rebre informació i novetats del congrés IMC. També podràs veure els altres participants amb qui podràs agendar reunions per la creació de xarxa.

01. Inscriu-te

Registra’t en línia.
Tens temps fins el 17 de setembre o quan s’arribi al límit de l’aforament.


02. Selecciona les teves preferències

– Assistència al congrés de manera presencial o en línia.
– Participació a les sessions de networking (opcional).
– Utilitza el teu codi de bonificació.


03. Descarrega’t l’aplicació i l’acreditació

Pots portar la teva inscripció a la mateixa aplicació, o baixar-te el tiquet d’inscripció en pdf.


Info

FAQS

Aclarim els teus principals dubtes. No deixis de contactar amb nosaltres si necessites qualsevol altra informació.

  • Què inclou la inscripció?
  • Idioma
Què inclou la inscripció?
La inscripció PRESENCIAL  permet accedir a tots els espais del congrés IMC: Auditori – Sessions FORUM – Espai de networking – Zona expositors. La inscripció ONLINE només permet seguir en streaming els continguts del programa oficial a l’auditori. El dia 21 hi ha programat un servei de dinar. És opcional i requereix fer una reserva prèvia. Import: 40 €.
Idioma
Les diferents conferències es portaran a terme en català, castellà, o anglès, depenent de cada ponent. Hi haurà traducció simultània a aquests tres idiomes. Es podrà accedir al servei directament des de l’aplicació mòbil. Al públic presencial li recomanem que portin els seus propis auriculars.
  • Accés amb transport públic
  • Mesures COVID
Accés amb transport públic
Es podrà accedir al congrés utilitzant el transport públic, i les llançadores que ha previst l’organització des de les estacions de transport públic locals. * Consulteu a la pàgina INFORMACIÓ d’aquesta web.
Mesures COVID
L’hotel Melià Sitges disposa d’un sistema de ventilació adequat als requeriments de filtre COVID. L’auditori principal té una capacitat de 1500 places i es definirà l’aforament amb les limitacions de capacitat i de distància interpersonal recomanades per les autoritats sanitàries. A la secció INFORMACIÓ de la pàgina web es mantindran actualitzades les diferents mesures preventives.
Tema

La nova mobilitat a l’entorn local

L’IMC es diferencia d’altres congressos tècnics, perquè busquem solucions aplicables a les necessitats reals de la mobilitat pública als pobles i a les ciutats. Presentem innovacions i noves tendències, però també experiències i casos d’èxit d’àmbit internacional amb els que ens puguem emmirallar.

El programa del congrés estarà focalitzat en aquests tres àmbits:

Sostenibilitat

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible han d’estar presents en la planificació de la mobilitat pública. A la summit volem presentar solucions per aconseguir els objectius de l’agenda 2030.


Entorn post-COVID

El COVID ens marcarà una manera de treballar i uns serveis, que estaran presents en el transport públic del present i del futur. Analitzem quins seran els canvis que han vingut per quedar-se.


Innovació

Els models de mobilitat emergents i la tecnologia intel·ligent, són un espai d’innovació constant i disruptiva en l’àmbit de la mobilitat. Parlarem d’innovació aplicada a projectes de mobilitat.