SITGES/BARCELONA

20è ANIVERSARI DE L’AMTU

21, SETEMBRE, 2021 , CLUB DE GOLF TERRAMAR, SITGES
SOPAR

20è. aniversari de l’AMTU

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) celebra enguany el 20è aniversari de la seva creació.

L’acte de constitució de l’AMTU tingué lloc el 21 de setembre de 2001 en un acte celebrat a Granollers, on està ubicada actualment la seu de l’entitat.

Per commemorar aquesta efemèride, l’AMTU organitza, en el marc de l’International Mobility Congress, un esdeveniment que tindrà lloc el dimarts 21 de setembre, a les 20h., en el transcurs d’un sopar al Club de Golf Terramar (carretera del Golf, s/n) de Sitges.

Us convidem a acompanyar-nos en aquest acte tan especial, que estarà presidit per la Il.lma Sra. Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges, i l’Hble. Sr. Jordi Puigneró i Ferrer, vicepresident i conseller de polítiques digitals i territori de la Generalitat de Catalunya.

Em vull inscriure

Inscripcios obertes en línia. Data límit: 13/09 15.00h.


https://www.imcmobilitycongress.com/wp-content/uploads/2021/07/20-Anys-amtu-vertical-1-scaled.jpg

AMTU

20 anys treballant per als ens locals

L’AMTU és una associació d’ens locals d’àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat, del transport públic i les seves infraestructures, especialment en el transport urbà, d’arreu de Catalunya.

L’AMTU dona suport tècnic, jurídic i administratiu als seus associats en matèria de mobilitat i transport públic.

A més, l’AMTU té la voluntat de representar la veu conjunta de tots els municipis catalans i, per tant, està oberta a tots als municipis i entitats municipals de Catalunya que voluntàriament decideixin formar-ne part.

Actualment l’AMTU té 118 entitats associades: 110 municipis, 1 Entitat Municipal Descentralitzada i 7 Consells Comarcals, amb una població representada de 2,4 milions d’habitants i i un volum de viatges urbans de prop de 47 milions cada any.

Més informació: www.amtu.cat