Mesures i pla de prevenció

COVID LESS

21-22, SETEMBRE, 2021
#IMC21

COVID – LESS

La primera edició de l’International Mobility Congress, s’ha elaborat des d’un entorn de pandèmia. És per això que en tot moment s’ha tingut en compte, d’una banda la localització, les mesures preventives i plans de contingència, i la viabilitat del projecte garantint una participació en streaming.

Es recomana estar atent a totes les informacions publicades en aquesta pàgina, i en general, a la informació oficial emesa per les autoritats sanitàries.

https://www.imcmobilitycongress.com/wp-content/uploads/2021/07/COVID-LESS-IMC.png
Info

Recomanacions de
caràcter general


  • L’ús de la mascareta és obligatori.
  • Distàncies de seguretat: distància de seguretat entre persones de 1,5 m i un espai de seguretat de 2,5 m2 per persona.
  • Reducció de l’aforament al 50% de l’autoritzat, amb un nombre màxim d’assistents de 1.000 persones.
  • L’auditori de l’hotel Melià disposa d’un sistema de ventilació adequat d’acord amb la normativa COVID.
  • La normativa permet celebrar aperitius a peu dret en congressos, convencions, fires comercials i activitats assimilables, sempre que compleixin una distància de seguretat de 2 metres entre les taules, que es presentin els aliments en format individual i que segueixin els criteris establerts en el pla sectorial corresponent aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.
Info

Desplaçaments


Es permet l’entrada de viatgers provinents de la resta de la Unió Europea (UE), a aquells països associats a l’espai Schengen (Islàndia, Suïssa, Noruega i Liechtenstein, Regne Unit) i també a Andorra, El Vaticà, Mònaco i San Marino.

Així mateix, segons el país d’origen, s’apliquen diferents restriccions i requeriments per accedir al país d’acord amb la situació epidemiològica de cada territori.

Tots aquells viatgers que compleixin els requeriments establerts i vigents per arribar a Catalunya, ho poden fer per carretera o bé per vies ferroviàries, marítimes i aèries.

A excepció d’alguns països concrets, en aquests moments totes les persones que arribin a territori català, sigui per via aèria, marítima o terrestre, han de disposar d’algun dels següents certificats: 

  • Un test PCR (tipus NAAT) o test ràpid d’antígens (tipus RAT) amb resultat negatiu (escrita en anglès, francès, alemany o castellà) realitzat dins les 48 hores prèvies a l’inici el viatge. 
  • Un certificat de vacunació. Es consideraran vàlids tots aquells certificats corresponents a les vacunes autoritzades per l’Agència Europea del Medicament o aquelles que hagin completat el procés d’ús d’emergència de l’Organització Mundial de la Salut. La Unió Europea ha creat un Certificat COVID Digital comú per a tots els seus ciutadans.  

A part d’aquest certificat, també es requereix omplir un formulari de salut pública abans d’iniciar el viatge per a les persones que arribin per via aèria o marítima

Via aèria: omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç  o bé de l’aplicació SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH (Android i Apple).